POZOR zmeny v darovaní 2% z dane

Vážení rodičia,
sme vďační za Váš každoročne rastúci záujem o podporu našej školy prostredníctvom darovania 2% z dane pre Nadáciu kresťanského vzdelávania, ktorá ich v plnej výške poukazuje našej škole. Tieto prostriedky nám pomáhajú zlepšovať materiálno-technické vybavenie škôlky, základnej školy i gymnázia. Chceme Vás upozorniť na nasledovné zmeny v legislatívnych podmienkach pre darovanie 2%:

  1. Ak právnická osoba (firma) v roku 2016 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2017 (zvyčajne do 31.3.2017) NEDAROVALA financievo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel, tak môže poukázať iba 1,0% z dane.
  1. Ak právnická osoba (firma) v roku 2015 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2016 (zvyčajne do 31.3.2016) DAROVALA financievo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel, tak môže poukázať 2% z dane – označí v daňovom priznaní, že poukazuje 2% z dane.

V prípade, že sa tento dar rozhodnete poukázať Nadácii kresťanského vzdelávania, kontaktujte prosím Mgr.Dušana Haška, dusan.hasko@cce.sk, mob: 0915896884, prípadne osobne navštívte kanceláriu Biblickej školy na Memorandovom námestí v Martine, alebo pošlite poštou vyplnenú darovaciu zmluvu v dvoch kópiách /jednu kópiu Vám po podpise správcom nadácie doc.Ing.Bohdanom Hroboňom, PhD. zašleme obratom späť/ na adresu Nadácia kresťanského vzdelávania, M.R Štefánika 17, Martin 03601.

Vopred Vám ďakujeme za Váš čas a ochotu pomôcť!

Mgr. Jozef Sopoliga

Darovacia zmluva pre fyzickú osobu
Darovacia zmluva pre podnikateľov

       Vývoj príjmov Nadácie kresťanského vzdelávania z 2% z dane

2-nkv