Brigáda

Milí rodičia a priatelia školy,
Srdečne vás pozývam na jarnú brigádu, ktorú plánujeme túto sobotu 9.4. od 8:30 do 13:00.
Plánované sú búracie práce v novej budove školy. Prosíme, aby ste si podľa možností priniesli vlastné pracovné náradie a OPP.
Zároveň plánujeme čistiace záhradné práce v školskom areáli a v ostatných budovách školy (jarné čistenie záhonov a celého školského dvora, sadenie nových kvetín, zarovnávanie a obnova trávnatých plôch, drobné betónovacie práce, a pod.). Taktiež na budove Živeny, pavilónu B a budove Biblickej školy budeme umývať okná. Prosím, aby ste si podľa možností priniesli vlastné čistiace prostriedky.
Prosím, aby ste triednym učiteľom (buď formou emailu, alebo návratky) nahlásili svoju účasť na brigáde najneskôr do utorka 5.4. kvôli organizácii práce a zabezpečeniu občerstvenia a obeda.
Na záver bude pre vás pripravený chutný obed v jedálni novej budovy školy kde vás zároveň budem informovať o postupe rekonštrukčných prác a perspektívach rozvoja školy.
Teším sa na spoločné dopoludnie pri skrášľovaní našej školy!

Jozef Sopoliga
Riaditeľ ESŠ

P.S. Ak máte možnosť, prosím aby ste na brigádu priniesli záhradný substrát, rastliny-trvalky (do suchšieho prostredia), A-čkový rebrík na čistenie okien, fúrik, hrable, lopatu, motorovú pílu.