Nadácia KIA skrášlila našu školu

Náš školský areál je od októbra krajší o bylinkovú špirálu, ktorej realizáciu podporila Nadácia KIA prostredníctvom poskytnutia grantu pre Nadáciu kresťanského vzdelávania.

Projekt rekultivácie bylinkovej špirály bol zrealizovaný v rámci grantového programu Dobrovoľníctvo 2017. Do realizácie projektu bolo intenzívne zapojených aj cca. 70 rodičov v rámci jesennej školskej brigády.

Riaditeľ školy Jozef Sopoliga: „Teší nás, že projekt revitalizácie bylinkovej špirály je v poradí už druhým, ktorý Nadácia KIA podporila v rámci našej školy. Rovnako úspešní sme boli aj v jej grantovom programe Vzdelávanie v regióne 2017, kde bol podporený náš projekt STEM / (science, technology, engineering, and mathematics), ktorého cieľom je prostredníctvom inovatívnych metód vzdelávania s využitím programovateľných robotických LEGO stavebníc podporiť talentovaných študentov školy. Verím, že v obojstranne prospešnej spolupráci budeme s Nadáciou KIA pokračovať aj v rámci ďalších projektov zlepšujúcich kvalitu vzdelávacieho procesu, prípadne životného prostredia. Osobitne by som chcel poďakovať aj pánovi Juristovi za jeho pomoc a podporu pri realizácii tohto projektu.“